Gratis website check
trees

Venture capital fund SHIFT Invest

SHIFT Invest is een buitengewone speler op het gebied van innovatie. Zij dragen bij aan het oplossen van ‘s werelds grootste probleem; de balans terugbrengen tussen natuur en samenleving. SHIFT Invest investeert in startups die impact maken op het gebied van klimaatverandering, biodiversiteit, afval en water. Zij ondersteunen deze startende ondernemers door te investeren in de groei van hun onderneming. Shift Invest heeft The Dare Company benaderd om hun website een complete make-over te geven. 

Een nieuwe website voor SHIFT Invest

Onze toppers van design zijn aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website voor SHIFT Invest. Tijdens het ontwerpproces fungeerde de bestaande huisstijl als basis voor het nieuwe ontwerp. Hierbij is rekening gehouden met passende kleuren en vormen. Om een natuurlijke en vriendelijke beleving te geven, is er gekozen voor de kleuren blauw en groen. Door het gebruik van wit, heeft de website een frisse en rustige uitstraling gekregen. De homepagina hebben wij vormgegeven doormiddel van een grote slider,  waarin duidelijk de missie van SHIFT Invest naar voren komt. SHIFT Invest is een marktfonds, de partners en bedrijven waarmee zij samenwerken mogen daarom niet ontbreken op de website en zijn daarom speciaal uitgelicht. The Dare Company is trots op het eind resultaat van dit geslaagde brandingsproject.

.

Impact maken doormiddel van innovatie is de kern van SHIFT Invest. Op de website komt dit duidelijk naar voren. Door gebruik te maken van icons en illustraties heb je in een oog opslag een beeld over de investeringsprojecten. De lezer zal binnen een aantal klikken terecht komen op pagina’s waarin er extra verdieping over de projecten wordt weergegeven. Alle pagina’s zijn vormgegeven doormiddel van opvallende foto’s en kleuren. Naast een nieuwe vormgeving, zijn wij aan de slag gegaan met de gebruiksvriendelijkheid van de website. Want The Dare Company weet als geen ander dat de gebruiksvriendelijkheid de key is tot een succesvolle website.