Buitengewoon B.V.
Specialist in het ontzorgen van buitenterreinen

Van opritten asfalteren tot hele wegen aanleggen, van bodemsaneringen tot grondstabilisatie. Buitengewoon B.V. werkt voor particulieren, in de haven, in de bouw,  de industrie, voor gemeenten en agrarisch. Wat doen ze eigenlijk niet? Van deze zeer hardwerkende en veelzijdige klant kregen wij de uitdaging een website te onwtikkelen waarin al deze verschillende facetten van de organisatie goed tot uiting komen, zodat elke bezoeker snel ziet dat bij Buitengewoon B.V. eigenlijk bijna alles wel mogelijk is.

Website Redesign

Hoewel onze designers bij The Dare Company maar wat graag het gehele ontwerp van een huisstijl en een website op zich nemen, krijgen we regelmatig het verzoek de bestaande stijl wat te herzien en aan te passen. Dit was bij Buitengewoon B.V. ook het geval - de huisstijl was in orde, maar de website zag er verouderd uit. Daarom kregen wij de taak een nieuwe website te ontwerpen waarin de pagina's, verschillende blokken en zaken als het contactformulier herstijlden en zo weer een frisse en moderne indruk laten geven. 

SEO & SEA

Naast het restylen en onwikkelen van de nieuwe website van Buitengewoon B.V. heeft deze klant ook abonnementen lopen bij ons voor SEO en SEA werkzaamheden. Zo zorgen wij met de maandelijkse SEO (Search Engine Optimization) uren dat er content aangevuld en aangescherpt wordt op de website. Dit is noodzakelijk om de zoekmachines te laten weten dat er een sterke, informatieve en dynamische website wacht om gevonden te worden op alle relevante zoekwoorden. Onze marketeers weten hierdoor inmiddels alles van bijvoorbeeld asfalt, ConcreteCanvas en welke certificaten allemaal nodig zijn om bodemsaneringen uit te mogen voeren. Daarnaast zorgt The Dare Company met de SEA (Search Engine Advertising) uren dat de website van Buitengewoon B.V.  in de bovenste advertenties boven de organische zoekresultaten verschijnt wanneer er op bepaalde zoektermen gezocht wordt. 

Lees meer over SEO Lees meer over SEA