Professionele Fotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf die foto’s voor of van jouw bedrijf of organisatie kan maken? Van gespecialiseerde fotografen tot een eigen fotostudio - wij hebben alles in huis wat nodig is voor het maken van professionele bedrijfsfoto’s, productfoto’s of foto’s voor je online kanalen voor op bijvoorbeeld je website of social media. The Dare Company heeft naast fotografen ook designers/vormgevers in huis om de perfecte foto op maat af te leveren! 

Waarom websitefotografie?

Webafbeeldingen zijn belangrijker dan ooit. Goede kwaliteitsfoto’s zijn een krachtige tool om het verhaal achter je bedrijf te vertellen. Wat is het doel? Welke diensten bied je aan? Maar vooral: wat wil je uitstralen? Foto’s trekken als eerste de aandacht en bepalen de sfeer op een website. Een professionele indruk achterlaten met de juiste foto’s is dus essentieel voor het creëren van het gewenste imago. 

Stockfoto’s VS eigen content

Foto’s dragen ook bij aan het behalen van extra conversie. De consument beslist in enkele seconden of hij of zij gebruik wil maken van de aangeboden dienst of het kopen van een product. Het gebruik van stockfoto’s op websites of social media werkt daarbij lang niet zo goed als eigen content. Dit komt door een aantal negatieve aspecten ervan. Ten eerste, een groot deel van de stockfoto’s is niet origineel. Als bedrijf wil je uniek zijn en dus ook in de foto’s voor je bedrijf. Je wil natuurlijk niet dat jouw foto’s ook op andere sites te vinden zijn en al helemaal niet op de websites van je concurrenten! Veel bedrijven geven daarom liever de voorkeur aan eigen foto’s. Bedrijfsfotografie is dus erg belangrijk!

Ook kun je op lange termijn profiteren van je eigen foto’s/content. Door al deze beelden gestructureerd op te slaan in een eigen beeldbank heb je ze altijd bij de hand, om ze te gebruiken voor alle offline en online promotie die je ooit nog gaat gebruiken. Met al je eigen content ben je niet meer afhankelijk van stockfotopartijen en houd je het overzicht. Meer hulp en tips bij het creëren van je eigen beeldbank? Neem gerust contact met ons op!

Verschillende soorten fotografie en onze specialiteiten

Bij The Dare Company beschikken wij over professionele fotografen, vormgevers en een uitgebreide in-huis studio. Onze fotografen zijn gespecialiseerd in verschillende soorten fotografie. Laat je hier inspireren!

Social media/content fotografie

Op social media zorgen foto’s met afstand voor de meest populaire berichten. Naast een professionele indruk bij de klant leidt eigen content ook tot meer interactie met je publiek. Om jouw socialmediapagina tot leven te brengen kun je denken aan behind-the-scene-foto’s, sfeerfoto’s, foto’s van medewerkers en foto's van producten/diensten. Een goede social mediastrategie is hier erg van afhankelijk. Onze social media fotograaf helpt je graag!

Hulp nodig bij een social media strategie? Lees hier verder

Zakelijke portretfoto’s

Geef je LinkedIn of website een upgrade met portretten van je team of jezelf. Een goede professionele profielfoto geeft een vertrouwd gevoel bij klanten en valt op! Dit kan een mooie bijdrage leveren aan de marketing. Reden genoeg om te kiezen voor zakelijke portretfotografie! Op zoek naar een zakelijk portretfotograaf in Rotterdam of ergens anders? Neem gerust contact met ons op.

Productfotografie

Onze specialisten zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om het fotograferen van oorbellen of van elektronica; bij productfotografie gaat het om de details. De scherpte, de kleuren en de nabewerking zijn erg van belang. Maar ook de USP’s (unique selling points) moeten duidelijk naar voren komen. Deze factoren zijn essentieel om je klant te triggeren!

Branding fotografie

Als bedrijf wil je je onderscheiden door middel van goed beeldmateriaal. Dat doe je samen met onze branding specialist. Deze foto's maken het verschil voor jouw bedrijf! Aan wat voor foto’s kun je denken? Naast portretfoto’s kan dat ook website- en lifestyle fotografie zijn. Misschien wil je wel een stukje van je persoonlijke leven laten zien om je passie te vertellen, of wel foto’s voor een blog. Alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst beginnen we met een intakegesprek. Hier bespreken we de vele zaken die van belang zijn om tot het perfecte eindresultaat te komen. Denk hierbij aan de huisstijl, doelgroep, locaties en natuurlijk het doel van de foto. Onze fotografen denken hier graag over met je mee. Vervolgens maken wij met al deze informatie een offerte. Hierin wordt elk besproken punt duidelijk omschreven. Een offerte is altijd geheel vrijblijvend. Wij nemen tijdens de voorbereidingen en de productie graag, na overleg, alles voor je uit handen! Na de fotoshoot zullen alle foto’s op maat bewerkt worden. Mochten er nog extra specifieke wensen zijn met betrekking tot design, dan gaan onze designers graag aan de slag. Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Van evenementfotografie tot aan een social media fotoshoot, onze fotografen zijn gespecialiseerd en van alle markten thuis! Benieuwd naar wat we al hebben gedaan? Bezoek dan onze portfolio!