Beursstand inrichten als visitekaartje

Beurzen zijn uitstekende plekken om je bedrijf te promoten, om te netwerken en natuurlijk om gewoon lekker te eten en te drinken met gelijkgestemden. Omdat alle standhouders op de beurs natuurlijk met ongeveer dezelfde motieven op het evenement af zijn gekomen, is het ontzettend belangrijk dat je beursstand niet alleen strak en herkenbaar vertegenwoordigd is, maar ook nog eens voldoende opvalt tussen alle andere stands. The Dare Company is een marketing- en communicatiebureau met in-house designers, dat bovendien ervaring heeft met het organiseren van beursevenementen. Laat daarom je beursstand ontwerpen door onze designers!

Voorbeelden

Hier volgt een greep uit de beursstands die we ontworpen hebben voor onze tevreden klanten:

ER Capital

Voor onze zeer gewaardeerde klant ER Capital, waar we ook al de website voor hebben ontworpen en diverse SEO en SEA activiteiten voor uitvoeren, mochten we een beursstand ontwerpen voor de Second Home Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Uiteraard volledig in de huisstijl van ER Capital, met een grote banner boven de stand, zodat hij ver over de beurs te zien was. De balie zorgt ervoor dat mensen makkelijk te woord kunnen worden gestaan, terwijl tegelijkertijd de giveaways goed gepresenteerd worden. Voor ER Capital hebben we flesjes water, pennen en chocolaatjes ontworpen met het logo en de merknaam van het bedrijf. Allemaal voorwerpen die de bezoekers kunnen gebruiken op de beurs zelf, maar ook elders uit hun zak kunnen halen.

Bekijk de case

drukwerk bij the dare company

Stedelijk Gymnasium Schiedam

Voor het Stedelijk Gymnasium Schiedam heeft The Dare Company eerder al het logo in een nieuw jasje gestoken. Dit vernieuwde logo hebben onze designers vervolgens vertaald naar de beursstand die de school kan gebruiken op open dagen, meeloopdagen en promodagen. De Griekse zuilen uit het logo komen terug in de ronde vormen die de hoeken zijn van de stand. Daarbij is de balie waarachter de standhouder kan gaan staan ook vormgegeven met de zuilen, terwijl het logo op de voorkant daarvan prijkt. Door de vormgeving lijkt het op een oude Griekse pedestal - erg relevant voor een gymnasium, vonden wij!

Bekijk de case

Wil jij opvallen op een beurs met je organisatie?
Ben jij op zoek naar een ontwerpbureau dat het complete proces van het ontwerpen tot aan maken van de beursstand voor je uit handen neemt? We zorgen voor een strak design dat compleet aansluit bij de huisstijl en doelstellingen van jouw bedrijf. Daarbij denken we graag mee met ideeën over giveaways met bedrukking! Benieuwd naar de kosten voor het ontwerpen en het drukken van een beursstand?

Bekijk onze cases       Neem contact op!