Star Management Week

De STAR Management Week is het grootste off-campus business en recruitment evenement van de Benelux. Van 26 oktober t/m 11 november 2022 vond de 36e editie van de STAR Management Week plaats. Het thema van dit jaar was ‘Explore, Pursue, Achieve’! Zij bieden weer de mogelijkheid om het studentenleven te verrijken door deel te nemen aan verschillende activiteiten. STAR Management heeft The Dare Company gevraagd verschillende projecten en media uitingen te realiseren. Lees er hieronder alles over!

Fotoshoot

Wij kregen de eer de knappe organisatoren van het evenement vast te leggen op de foto. Deze professionele foto’s konden we vervolgens gebruiken om te verwerken in de huisstijl en de verschillende uitingen waar deze op te zien is. Zo staan ze bijvoorbeeld afgebeeld op de bekertjes die we voor het evenement gemaakt hebben!

Logo & Huisstijl

Voor het thema ‘Explore, Pursue, Achieve’ is er een logo ontworpen. Het lettertype hiervoor stond al vast, dit is elk jaar hetzelfde. De drie woorden van het thema hebben we op statige wijze onder elkaar geplaatst. Ze zijn even belangrijk, dus zijn dan ook even groot en staan recht onder elkaar.

Om de huisstijl af te maken hebben we organische, beweeglijke vormen toegevoegd, in verschillende lagen.

Bekers

De bekers zijn opgemaakt in de basiskleuren van de huisstijl en werden gebruikt voor en tijdens het evenement. Zo stonden ze onder andere bij de SPAR op de campus. Door de handige QR code erop konden de gebruikers ervan makkelijk het programma vinden op hun telefoon!

Posters

The Dare Company mocht de posters opmaken voor het evenement. Een poster heeft de algemene huisstijl en de andere posters hebben andere kleuren. De afgeronde driehoekige plectrum vormen zijn nog steeds vertegenwoordigd in alle posters, evenals de resultaten van de fotoshoot die we hebben gehouden. Het doel van de posters was het uitlichten van de datum en vooral interesse wekken bij studenten.

Programmaboekje

Voor het evenement in oktober en november hebben we een programmaboekje gemaakt. Hierin hebben we alle informatie en schema’s zo overzichtelijk mogelijk gepresenteerd, natuurlijk in de huisstijl. Een mooi boekje voor een mooi evenement!

Roltrap stickers

Om studenten te wijzen op het evenement werden er op de campus van Erasmus roltrapstickers geplakt. Als studenten gebruik maakten van de roltrap kwamen ze de huisstijl en de studentmodellen tegen!

Informatieboekje Honorary Discussions

Voor het evenement Honorary Discussions van STAR Management Week 2022 is een informatieboekje gemaakt waarop het programma uitgewerkt staat en waar meer informatie over de sprekers in terug te vinden is. Tijdens het evenement zijn deze uitgereikt aan alle deelnemers van de Honorary Discussions. 

Bierviltjes

Een studentenevenement is natuurlijk niet compleet zonder de nodige biertjes. Daarom hebben we dit jaar ook speciaal bierviltjes ontworpen voor dit evenement! Compleet met logo, huisstijlkleuren, QR code en een van de studentenmodellen. Proost!