BRAND NEW MAGAZINE

Brand New Magazine is een nieuw tijdschrift, gestart in de herfst van 2017. Elk seizoen wordt een nieuwe editie uitgebracht. Die is dan verkrijgbaar bij toonaangevende winkels, hotels, restaurants, wellnesscentra en golfbanen. In dit blad lees je de laatste nieuwtjes omtrent fashion, beauty, food, real estate en nog veel meer. Wij hebben voor Brand New Magazine een volledige website ontwikkeld, verzorgen het ontwerp voor de fysieke edities, onderhouden de social media en verzenden de nieuwsbrieven.

MAGAZINE DESIGN

The Dare Company verzorgt het gehele ontwerp van de fysieke editie van Brand New Magazine. Dit gaat van de cover tot de advertenties, en van eye catchers tot alle redactionele pagina’s. Uiteraard wordt overal rekening gehouden met de huisstijl en de algemene look and feel van het merk.  

WEBSITE ONTWIKKELING

Voor Brand New Magazine hebben wij de volledige website ontworpen en ontwikkeld. Deze is totaal aangepast aan de huisstijl. Alle artikelen van het tijdschrift worden ook hier op geplaatst. Daar is een speciale module voor gebouwd en wordt aangevuld bij elke nieuwe release. 

Nieuwsbrief

Brand New Magazine verstuurt hiernaast een nieuwsbrief met een overzicht van haar artikelen en nieuwtjes. Wij ontwerpen de lay-out en in ons eigen Content Management Systeem maken wij de nieuwsbrief vervolgens klaar voor verzending.

SOCIAL MEDIA

Vanaf het begin van het bestaan van dit blad, verzorgen wij de social media. Op Facebook en Instagram worden de artikelen extra gepromoot en worden de merkwaarden gecommuniceerd.