Het seizoens­gebonden
Brand New Magazine

Brand New Magazine is een nieuw tijdschrift, gestart in de herfst van 2017. Elk seizoen wordt een nieuwe editie uitgebracht die dan verkrijgbaar is bij toonaangevende winkels, hotels, restaurants, wellnesscentra en golfbanen. In dit blad lees je de laatste nieuwtjes omtrent fashion, beauty, food, real estate en nog veel meer! Wij hebben voor Brand New Magazine een volledige website ontwikkeld en verzorgen daarnaast het ontwerp voor de fysieke edities. Verder onderhouden we de social media en we verzenden nieuwsbrieven naar klanten.

Magazine Design

The Dare Company verzorgt het gehele ontwerp van de fysieke editie van Brand New Magazine - van de cover tot de advertenties en van eye catchers tot alle redactionele pagina’s. Uiteraard wordt overal rekening gehouden met de huisstijl en de algemene look and feel van het merk.  

Website ontwikkeling

Voor Brand New Magazine hebben wij de volledige website ontworpen en ontwikkeld. Deze is totaal aangepast aan de huisstijl. Alle artikelen van het tijdschrift worden hier ook op geplaatst. Daar is een speciale module voor gebouwd en deze wordt aangevuld bij elke nieuwe release. 

Social media

Vanaf het prille begin van Brand New Magazine verzorgen wij al de social media. Op Facebook en Instagram worden de artikelen extra gepromoot en worden de merkwaarden gecommuniceerd.