Jouw producten online verkopen

Wil je op een eenvoudige wijze een professionele webshop maken? Een mooie shop die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is en goed gevonden wordt in Google? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bouwen jouw webshop in elk systeem en wij hebben daarnaast een eigen systeem webshop ontwikkeld: ‘Dare to Shop’. Dit gebruiksvriendelijk systeem laat je gemakkelijk producten toevoegen en aanpassen zonder hier technische kennis voor nodig te hebben. Wij hebben tijdens de ontwikkeling aandacht besteed aan de vindbaarheid in Google en elke Dare to Shop webshop voldoet dan ook aan alle technische SEO eisen. De functies om elke pagina apart te optimaliseren op de meest relevante zoekwoorden door middel van onder andere meta descripties zullen voor een goede vindbaarheid zorgen. Heb je hier geen parate kennis over? Dan helpen we je hier graag mee. Wij zijn zeer ervaren en kundig in het optimaliseren van jouw webshop voor Google!

Webshop design

Voordat de webshop kan worden gebouwd maken wij een webdesign. Eerst zal er een template worden uitgekozen waarmee de webshop het best functioneert. Vervolgens wordt aan de hand van jouw huisstijl, visie en strategie het design gemaakt. Mocht er nog geen huisstijl gemaakt zijn, kunnen wij dit uiteraard ook voor jou ontwikkelen! Het is belangrijk dat het design van de webshop goed past bij de producten die worden verkocht en aantrekkelijk is voor de doelgroep. 

Webshop maken en bouwen

Het starten van een webwinkel is een spannend traject. Wij overleggen graag wat jouw specifieke wensen zijn en welke doelstelling jij hebt gesteld voor je bedrijf. Daarnaast ondersteunen we je graag met het bepalen van een online strategie voor jouw webshop. Het is voor ons uiterst belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij het opstarten van jouw webwinkel.

Ons eigen systeem Dare To Shop is ideaal voor de specifieke wensen van jouw onderneming. Wij kunnen zeer specifiek modules inbouwen die precies de mogelijkheden toevoegen aan je website die je nodig hebt. Zo hebben we bijvoorbeeld voor sushirestaurant Shiki een bestelmodule ingevoerd waarmee zij precies kunnen bepalen aan welke postcodes ze bezorgen, zodat de klanten daar al tijdens het bestellen achterkomen (bekijk hier meer). Ook kun je denken aan specifieke reserveringsformulieren, een donatiemodulen of een gepersonaliseerd klantensysteem. Omdat het ons eigen systeem is, is vrijwel alles mogelijk!

webshop maken

Wij zorgen voor jouw website

Wij hebben ervaring met Magento, Wordpress & Shopify. Wil je weten welk systeem het best bij jou en je webwinkel past, neem dan contact op. Dan komen we gezamenlijk tot een keuze!

webwinkel maken

E-commerce website

Een webshop is een perfecte aanvulling op jouw fysieke winkel. Wij hebben al meerdere voorbeelden gezien waarbij de online activiteiten een grote vlucht namen bij onze klanten en de sales van de winkel overtroffen. Ook de afnemers waarderen de mogelijkheid om online te kunnen bestellen. Online sales kunnen zelfs de bezoekersaantallen in de winkel bij retail verhogen. Heb je vragen over de betalingsystemen of de logistieke processen? Schroom niet om met ons contact op te nemen. We hebben veel praktijkervaring met het opzetten van webshops.

Webshop software

De webshop software van ‘Dare to Shop’ zorgt ervoor dat alle technische aspecten up-to-date blijven en dat de techniek van de webshop voldoet aan de laatste voorwaarden van Google. Ook heeft ‘Dare to Shop’ koppelingen met verschillende betaalsystemen. Wij kunnen uiteraard ook op andere platformen jouw nieuwe webshop bouwen.

Voorbeelden van webshops

Hieronder volgt een greep uit de webshops die The Dare Company tot nu toe heeft mogen realiseren.

Shiki Sushi Lounge

Voor dit heerlijke sushi restaurant hebben we de website mogen vormgeven en ontwikkelen. Hun hongerige gasten kunnen gezellig plaatsnemen in het restaurant, maar ze kunnen ook vanuit hun luie stoel het eten thuis laten bezorgen. Daar hebben we dus een webshop voor gemaakt! Met custom functies als een module die postcodes en de afstand tot het restaurant berekent. Hiermee bepaalt de module automatisch in hoeverre de bestelling geplaatst kan worden en zo ja: hoe hoog de verzendkosten zijn.

Make My Moment

Make My Moment is dé webshop voor alle soorten feesten en partijen. The Dare Company heeft de shop zo ingericht dat er gezocht kan worden tussen feestartikelen als ballonnen, slingers en uitnodigingen, waarna deze handig gefilterd kunnen worden op het soort feest waar ze voor bestemd zijn. Een erg handige, maar vooral gezellige webshop is het resultaat!

Een kijkje nemen

Design Object

Mooie ontwerpen voor aan je muur nodig? Bezoek dan de webshop van Design Object eens! We hebben deze webshop ontwikkelt met een handige zoekmodule waarin gefilterd kan worden op collectie, maar ook op onderwerp en stijl. Zo kunnen de bezoekers makkelijk navigeren naar precies datgene dat hun huis of kantoor leuker gaat maken. Een mooie strakke webshop voor de creatieve uitingen van de designers van Design Object!

Neem een kijkje