Jouw producten online verkopen

Wil je op een eenvoudige wijze een professionele webshop maken? Een mooie shop die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is en goed gevonden wordt in Google? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bouwen jouw webshop in elk systeem en wij hebben daarnaast een eigen systeem webshop ontwikkeld: ‘Dare to Shop’. Dit gebruiksvriendelijk systeem laat u gemakkelijk producten toevoegen en aanpassen zonder hier technische kennis voor nodig te hebben. Wij hebben tijdens de ontwikkeling aandacht besteed aan de vindbaarheid in Google en elke Dare to Shop webshop voldoet dan ook aan alle technische SEO eisen. De functies om elke pagina apart te optimaliseren op de meest relevante zoekwoorden door middel van onder andere meta descripties zullen voor een goede vindbaarheid zorgen. Heb je hier geen parate kennis over? Dan helpen we je hier graag mee. Wij zijn zeer ervaren en kundig in het optimaliseren van jouw webshop voor Google!

Webshop design

Voordat de webshop kan worden gebouwd maken wij een webdesign. Eerst zal er een template worden uitgekozen waarmee de webshop het best functioneert. Vervolgens wordt aan de hand van jouw huisstijl, visie en strategie het design gemaakt. Mocht er nog geen huisstijl gemaakt zijn, kunnen wij dit uiteraard ook voor jou ontwikkelen! Het is belangrijk dat het design van de webshop goed past bij de producten die worden verkocht en aantrekkelijk is voor de doelgroep. 

Webshop maken en bouwen

Het starten van een webwinkel is een spannend traject. Wij overleggen graag wat jouw specifieke wensen zijn en welke doelstelling jij hebt gesteld voor je bedrijf. Daarnaast ondersteunen we je graag met het bepalen van een online strategie voor jouw webshop. Het is voor ons uiterst belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij het opstarten van jouw webwinkel.

webshop maken

webwinkel maken

E-commerce website

Een webshop is een perfecte aanvulling op jouw fysieke winkel. Wij hebben al meerdere voorbeelden gezien waarbij de online activiteiten een grote vlucht namen bij onze klanten en de sales van de winkel overtroffen. Ook de afnemers waarderen de mogelijkheid om online te kunnen bestellen. Online sales kunnen zelfs de bezoekersaantallen in de winkel bij retail verhogen. Heb je vragen over de betalingsystemen of de logistieke processen? Schroom niet om met ons contact op te nemen. We hebben veel praktijkervaring met het opzetten van webshops.

Webshop software

De webshop software van ‘Dare to Shop’ zorgt ervoor dat alle technische aspecten up-to-date blijven en dat de techniek van de webshop voldoet aan de laatste voorwaarden van Google. Ook heeft ‘Dare to Shop’ koppelingen met verschillende betaalsystemen. Wij kunnen uiteraard ook op andere platformen jouw nieuwe webshop bouwen.

Wij zorgen voor uw website

Wij hebben ervaring met Magento, Wordpress & Shopify. Wil je weten welk systeem het best bij jou en je webwinkel past, neem dan contact op. Dan komen we gezamenlijk tot een keuze!