Jouw producten online verkopen

Wil je op een eenvoudige wijze een professionele webshop maken? Een mooie shop die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is en goed gevonden wordt in Google? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bouwen jouw webshop in elk systeem en wij hebben daarnaast een eigen systeem webshop ontwikkeld: ‘Dare to Shop’. Wij hebben ruime ervaring met vrijwel alle vormen van e-commerce en hebben al veel verschillende webshops mogen realiseren. Onze developers maken webshops compleet op maat, met alle custom functies die jouw webwinkel nodig heeft. Vervolgens helpen we je graag de webshop te optimaliseren voor alle zoekmachines!

Neem contact op

Hoe gaan wij te werk?

Lees hieronder het stappenplan dat bij de meeste webshops die wij maken doorlopen wordt.

1. Wat is het plan?

Het starten van een webwinkel is een spannend traject. Wij overleggen graag wat jouw specifieke wensen zijn en welke doelstelling jij hebt gesteld voor je bedrijf. Daarnaast ondersteunen we je graag met het bepalen van een online strategie voor jouw webshop. Het is voor ons uiterst belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij het opstarten van jouw webwinkel en dat wij precies weten wat je plannen zijn met je project!

2. Webshop design

Voordat de webshop kan worden gebouwd maken wij een webdesign. Eerst zal er een template worden uitgekozen waarmee de webshop het best functioneert. Vervolgens wordt aan de hand van jouw huisstijl, visie en strategie het design gemaakt. Mocht er nog geen huisstijl gemaakt zijn, kunnen wij dit uiteraard ook voor jou ontwikkelen! Het is belangrijk dat het design van de webshop goed past bij de producten die worden verkocht en aantrekkelijk is voor de doelgroep. Door de hele website heen moet de stijl herkenbaar aanwezig zijn!

webshop maken

Webshop laten maken?

3. Webshop maken en bouwen

Als er een plan en een huisstijl is, kunnen we gaan bepalen hoe de webshop in elkaar moet gaan zitten. Welke route moeten de klanten afleggen van productkeuze tot aankoop? Hierbij kijken we naar welke modules en andere features je webshop nodig heeft, of misschien wel speciaal zouden kunnen maken. Wij kunnen zeer specifiek modules inbouwen die precies de mogelijkheden toevoegen die bij jouw bedrijf passen. Zo hebben we bijvoorbeeld voor sushirestaurant Shiki een bestelmodule ingevoerd waarmee zij kunnen bepalen aan welke postcodes ze bezorgen, zodat de klanten daar al tijdens het bestellen achterkomen (bekijk hier meer). Er wordt zelfs automatisch berekend aan de hand van de postcode hoeveel de bezorgkosten zijn. Ook kun je denken aan specifieke reserveringsformulieren, een donatiemodule of een gepersonaliseerd klantensysteem. Omdat wij in ons eigen systeem kunnen werken, is vrijwel alles mogelijk!

4. Webshop software bijhouden

Het liefst bouwen onze developers jouw webshop in ons eigen cms. Op deze wijze weten wij zeker dat we alle controle hebben en dat er nooit extra kosten hoeven worden doorberekend voor onnodige updates (Wordpress, we kijken jou aan!). Wel kunnen we met elk platform goed uit de voeten - we hebben op alle systemen ervaring! Wel blijft het belangrijk dat de software geüpdate blijft worden - zoekmachines blijven immers hun voorwaarden en voorkeuren wijzigen en daar willen we natuurlijk graag in meegaan! Zo blijft je webshop goed functioneren en willen zoekmachines als Google dat jouw online winkel gevonden blijft worden.

5. Online marketing

Nadat je webshop gebouwd is, is het natuurlijk belangrijk dat zoveel mogelijk potentiële klanten je winkel weten te vinden. Hier kunnen wij als marketing- en communicatiebureau uiteraard bij helpen! Door middel van SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising) en andere marketing- en communicatieuitingen helpen onze marketeers jouw webshop bovenin de zoekmachines te krijgen. Kortom, The Dare Company helpt jou je webshop op te zetten van het eerste ontwerp tot ver na het uiteindelijke resultaat!


webwinkel maken

Wij zorgen voor jouw webshop

Enthousiast geworden? Je kunt altijd even bellen voor advies of meer informatie. Wij zitten klaar om te beginnen!

Mail ons Bel ons

Dare To Shop

Het Dare development team heeft ook een eigen platform ontwikkeld waarin je zelf supersnel een webshop op zou kunnen zetten. Wil je dus een webshop zonder ingewikkelde custom features en gepersonaliseerde modules en systemen, kun je met een paar drukken op de knop al je eigen webshop live gaan zetten!

Neem een kijkje!

Zelf je eigen webshop ontwikkelen?

Voorbeelden van webshops

Hieronder volgt een greep uit de webshops die The Dare Company tot nu toe heeft mogen realiseren.

Shiki Sushi Lounge

Voor dit heerlijke sushi restaurant hebben we de website mogen vormgeven en ontwikkelen. Hun hongerige gasten kunnen gezellig plaatsnemen in het restaurant, maar ze kunnen ook vanuit hun luie stoel het eten thuis laten bezorgen. Daar hebben we dus een webshop voor gemaakt! Met custom functies als een module die postcodes en de afstand tot het restaurant berekent. Hiermee bepaalt de module automatisch in hoeverre de bestelling geplaatst kan worden en zo ja: hoe hoog de verzendkosten zijn.

Make My Moment

Make My Moment is dé webshop voor alle soorten feesten en partijen. The Dare Company heeft de shop zo ingericht dat er gezocht kan worden tussen feestartikelen als ballonnen, slingers en uitnodigingen, waarna deze handig gefilterd kunnen worden op het soort feest waar ze voor bestemd zijn. Een erg handige, maar vooral gezellige webshop is het resultaat!

Een kijkje nemen

Design Object

Mooie ontwerpen voor aan je muur nodig? Bezoek dan de webshop van Design Object eens! We hebben deze webshop ontwikkelt met een handige zoekmodule waarin gefilterd kan worden op collectie, maar ook op onderwerp en stijl. Zo kunnen de bezoekers makkelijk navigeren naar precies datgene dat hun huis of kantoor leuker gaat maken. Een mooie strakke webshop voor de creatieve uitingen van de designers van Design Object!

Neem een kijkje