Alle bedrijfsuitjes in een online magazine

Rotterdam Business Events is een bedrijf dat altijd bezig is met nieuwe ontwikkelingen. Bij deze uitstraling hoort uiteraard een innovatieve manier om hun bedrijfsuitjes online te presenteren. The Dare Company ontwikkelde een online magazine / folder waarbij je makkelijk door alle categorien scrollt en je een goede indruk krijgt van het assortiment. Alle uitjes hebben schitterende grote foto's gekregen dat het uitje aantrekkelijk maakt. Het magazine is vooral vanwege de grote foto's erg mooi op desktop, maar ook op mobiel of tablet werkt het heel erg goed. Daarnaast is deze 'folder' makkelijk te updaten, een must voor het snel groeiende assortiment van Rotterdam Business Events.

Geoptimaliseerde website

Een team van specialisten van The Dare Company werkt aan de website van Rotterdam Business Events. Vormgeving, techniek, maar ook SEO is belangrijk voor deze website. Rotterdam Business Events heeft unieke bedrijfsuitjes die vaak trend- of seizoengebonden zijn. Dit betekent dat de SEO-specialisten de pagina's en teksten optimaliseren om deze uitjes zo snel mogelijk in the picture te krijgen.

Rotterdam Business Events en The Dare Company; een perfecte combinatie

Voor veel van de events van Rotterdam Business Events wordt The Dare Company gevraagd de uitnodigingen te verzorgen. Voor zowel de vormgeving als het versturen van de uitnodiging zorgt The Dare Company voor een zorgvuldige uitvoering. De uitstraling van het bedrijf en het event worden doorgevoerd, een passende mailing en event-website worden hiervoor gemaakt. Alle genodigden worden op de hoogte gehouden en de database vult zich met gegevens. Rotterdam Business Events zorgt altijd voor een spectaculair event.