Gratis website check

TB Medical

TB medical is onderdeel van de “Tattoo praktijk” Tattoo Bob. Bob is één van de eerste tattoo artiesten in Nederland! TB medical is actief in ziekenhuizen waar zij met het team gevraagd wordt om voornamelijk 3D tepelhofpigmentaties te plaatsen. Voor TB Medical heeft The Dare Company verschillende projecten gerealiseerd. Lees het hieronder!

Logo's & huisstijl

The Dare Company heeft het logo en de huisstijl in een nieuw jasje gestoken. TB Medical wilde een meer klinische en cleane uitstraling, daarom is de blauwe kleur gekozen. Ook wilde ze in het logo graag het beeldmerk van een caduceus terug laten komen, wat vaak in de medische branche wordt gebruikt, is geassocieerd met genezing. Veel professionele beelden van hun behandelingen gebruikt in de huisstijl. Ook weer met de blauw en witte kleuren.

Visitekaartjes

De visitekaartje zijn volledig in huisstijl opgemaakt. Het logo duidelijk op de achterkant. Alle belangrijke informatie weergegeven.

Afsprakenkaartjes

De afsprakenkaartjes zijn ook in huisstijl gemaakt, zoals visitekaartjes. Op het afsprakenkaartje zijn ook de behandelingen foto’s te zien. Er staan vier foto’s op met de meest populaire behandelingen van TB Medical. Op het kaartje kun je overzichtelijk jouw behandeling en datum terugvinden.

De website

De website van TB Medical heeft een frisse nieuwe look gekregen in de nieuwe huisstijl. Alle behandelingen zijn overzichtelijk in het menu geplaats. Op de homepage vind je ook nog eens de Populaire behandelingen uitgelicht. TB Medical vind het belangrijk dan clienten voorzien worden van alle belangrijke informatie. Elke behandeling heeft daarom een pagina waar alles te vinden is. Ook is er een gallery ingebouwd waar clienten de voor en na foto’s kunnen zien van behandelingen. De gehele website is ingericht op overzichtelijkheid en usability.