TB Medical

TB medical is het medische zusje van de tattoo praktijk Tattoo Bob. Bob is één van de eerste tattoo artiesten in Nederland! TB medical gebruikt de kennis over de menselijke huid die zij al verzamelen en innoveren sinds 1968. Daarom zijn ze zelfs actief in ziekenhuizen waar zij met het team gevraagd worden om voornamelijk 3D tepelhofpigmentaties te plaatsen. Voor TB Medical heeft The Dare Company verschillende projecten gerealiseerd. Lees het hieronder!

Logo's & huisstijl

The Dare Company heeft het logo en de huisstijl in een nieuw jasje gestoken. TB Medical wilde een meer klinische en schone uitstraling, waardoor we de blauwe kleur hebben gekozen. Ook wilden ze in het logo graag het beeldmerk van een caduceus terug laten komen, wat vaak in de medische branche wordt gebruikt vanwege de associatie met genezing. Ook hebben we veel professionele beelden van hun behandelingen gebruikt in de huisstijl, aangevuld met de blauwe en witte kleuren.

Visitekaartjes

De visitekaartje zijn volledig in de huisstijl opgemaakt, waarbij het logo duidelijk op de achterkant te zien is. Alle belangrijke informatie is duidelijk weergegeven, zonder de schone en professionele look te verliezen.

Afsprakenkaartjes

De afsprakenkaartjes zijn ook in de huisstijl gemaakt, zoals de visitekaartjes. Ook zijn foto's van de behandelingen erop te zien. Zo staan er vier foto’s op met de meest populaire behandelingen van TB Medical. Op het kaartje kun je overzichtelijk jouw behandeling en datum terugvinden.

De website

De website van TB Medical heeft een frisse nieuwe look gekregen met de nieuwe huisstijl! Alle behandelingen zijn overzichtelijk in het menu geplaatst en op de homepage vind je de populaire behandelingen uitgelicht. TB Medical vindt het natuurlijk belangrijk dat cliënten voorzien worden van alle belangrijke informatie. Elke behandeling heeft daarom een pagina waarop alles te vinden is. Ook is er een gallery ingebouwd waar cliënten de 'voor' en 'na' foto’s kunnen zien van behandelingen. De gehele website is ingericht op overzichtelijkheid en usability!