Gratis website check

Video marketing

Professionele uitstraling door krachtig beeldmateriaal

Video marketing mag vandaag de dag niet ontbreken in je marketingstrategie. Video wordt beschreven als een snelgroeiende en zeer belangrijke tool om je merk te versterken. Een kans die je dus niet kunt laten schieten!

Video marketing door The Dare Company

Wij zijn ons sterk bewust dat video marketing belangrijker is dan ooit. Steeds vaker wordt video marketing ingezet als marketingtool voor onder andere websites en social media. Websites krijgen een professionelere uitstraling door het gebruik van krachtig videomateriaal. Als gerenommeerd bedrijf kun je daarom niet achterblijven. Verder is het bewezen dat videoboodschappen beter worden ontvangen door gebruikers in vergelijking tot geschreven tekst en afbeeldingen. Heb je de middelen en kennis niet in huis om zelf video marketing uit te voeren? The Dare Company beschikt over videospecialisten die strategieën bepalen en marketingactiviteiten uitvoeren.

Medewerker video gemaakt door The Dare Company

Bedrijfsfilm laten maken

Een creatieve bedrijfsfilm zorgt voor een positief bedrijfsimago. Met de video promoot je namelijk niet alleen het bedrijf. Klanten krijgen door deze video's een kijkje behind-the-scene's van de organisatie en hiermee creëer je een krachtige corporate identity. De transparante houding schept vertrouwen naar potentiële klanten. Middels beeld en geluid komt jouw boodschap goed over en creëer je merkbeleving. Een testimonial video van een tevreden klant is ideaal om als referentie te gebruiken. Een nieuwe klant neemt per slot van rekening meer aan van een klantenervaring dan een salesverhaal. 

We beschikken over alle professionele middelen om de juiste promotie video te produceren, zo hebben wij een onder ander een 360-graden camera in huis. Deze gave video’s trekken de aandacht en geven letterlijk het complete beeld weer. Ook hebben we professionele videografen én kunnen we interviews afnemen. Zo kunnen we het gehele proces van script tot aan productie en editing voor jou uitvoeren. Liever een geanimeerde video? Daar lees je hier meer over. 

-

video marketing

SEO en videomarketing

Je video moet natuurlijk ook goed gevonden worden in Google of Youtube. Naast videomarketing zijn we ook expert op het gebied van Youtube-marketing. We hebben SEO-experts in huis die alle kneepjes van het vak kennen en jouw video volgens SEO-richtlijnen weten te optimaliseren. Dit resulteert in een goede organische vindbaarheid van jouw video. Daarnaast beschikken we over social media addicts die ruime ervaring hebben met video advertising. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw video gepromoot wordt en gepubliceerd wordt op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Youtube. Zo zorgen wij ervoor dat jij optimaal zichtbaar bent en jouw gewenste resultaten behaalt!

video weergaven

Wil je meer gaan doen met video, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? The Dare Company gaat graag voor jou aan de slag! Van videoproductie tot video SEO. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.