De huisstijl van Vlietkinderen

In 2005 is Vlietkinderen onstaan uit een fusie van SKL en Stikov. De nieuwe huisstijl heeft er voor gezorgd dat Vlietkinderen al snel een begrip werd in de regio Voorburg, Leidschendam en Den Haag Leidschenveen. De herkenbaarheid van de blauwe kleur en de poppetjes zorgen dat Vlietkinderen een sterke speler is in de markt van de kinderopvang.
Om ook de huisstijl goed toepasbaar voor de medewerkers van alle 44 locaties te maken is er een huisstijlhandboek op zakformaat ontwikkeld.

Campagnes voor alle activiteiten

Met de regelmaat van de klok organiseert Vlietkinderen voor alle kinderen activiteiten. Om deze goed zichtbaar op de diverse locaties te krijgen, wordt in nauwe samenwerking met afdeling Marketing & Communicatie van Vlietkinderen een creatieve uitwerking bedacht. The Dare Company verzorgd daarna divers drukwerk. Op de locaties komen posters te hangen, flyers worden uitgedeeld, advertenties in de krant worden geregeld en er wordt vaak een doorvertaling naar het internet gemaakt. Speciaal voor evenementen gericht op ouders en/of relaties wordt de inschrijving via internet geregeld.

44 locaties

Alle locaties van Vlietkinderen moeten een uniforme uitstraling hebben. Uiteraard zijn niet alle locaties hetzelfde en wordt de signing dus aangepast aan het gebouw. Ook de belettering van de bus van Vlietkinderen is door The Dare Company verzorgd.

Volg Vlietkinderen

De zichtbaarheid van Vlietkinderen op social media wordt in samenwerking met verschillende medewerkers samen met The Dare Company verzorgd. Speciale acties worden uitgedacht en de doelgroep wordt bereikt door het targetten op postcodegebied op Facebook.

Website, seo en Sea

Ook online is The Dare Company verantwoordelijk voor de presentatie van Vlietkinderen. De website, het intranet en de mailingen worden door ons verzorgd. Verder zorgen wij dat de online vindbaarheid wordt vergroot door de inzet van zoekmachine marketing.  The Dare Company voorziet de website van SEO geoptimaliseerde content en is verantwoordelijk voor de Google Adwords campagne van Vlietkinderen.