The Dare Company &

Vlietkinderen

Vlietkinderen biedt veel verschillende soorten kinderopvang voor ouders met kinderen van 0 tot 13 jaar in de regio Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen).

Samen met deze ambitieuze kinderopvangorganisatie maakt The Dare Company al jarenlang veel verschillende marketinguitingen. 

De huisstijl van Vlietkinderen

In 2005 is Vlietkinderen onstaan uit een fusie van SKL en Stikov. De nieuwe huisstijl heeft er voor gezorgd dat Vlietkinderen al snel een begrip werd in de regio Voorburg, Leidschendam en Den Haag Leidschenveen. Juist daarvoor ben je bij The Dare Company aan het juiste adres. Wij ontwerpen een corporate identity met aandacht en precisie, waardoor deze naadloos aansluit op de organisatie zelf. Voor Vlietkinderen hebben wij dit dus ook gerealiseerd, waarvan het resultaat op deze pagina te zien is. De herkenbaarheid van de blauwe kleur en de poppetjes zorgen dat Vlietkinderen een sterke speler is in de markt van de kinderopvang. Om ook de huisstijl goed toepasbaar te maken voor de medewerkers van alle 44 locaties, is er een huisstijlhandboek op zakformaat ontwikkeld.

Campagnes voor alle activiteiten

Met de regelmaat van de klok organiseert Vlietkinderen activiteiten voor alle kinderen. Om deze goed zichtbaar op de diverse locaties te krijgen, wordt in nauwe samenwerking met de afdeling Marketing & Communicatie van Vlietkinderen een creatieve uitwerking bedacht. The Dare Company verzorgd daarna divers drukwerk om de activiteiten onder de aandacht te brengen van belangstellenden. Op de locaties komen posters te hangen, flyers worden uitgedeeld, advertenties in de krant worden geregeld en ook wordt er vaak een doorvertaling naar het internet gemaakt. Speciaal voor evenementen gericht op ouders en/of relaties wordt de inschrijving via internet geregeld.

44 locaties

Alle locaties van Vlietkinderen moesten een uniforme uitstraling hebben. Uiteraard zijn niet alle locaties hetzelfde, dus daar moest rekening mee gehouden worden. Daarom hebben we in de signing de unieke sfeer van elk gebouw weten terug te brengen. Ook de belettering van de bus van Vlietkinderen is door The Dare Company verzorgd en kun je inmiddels al voorbij zien tuffen in de regio Den Haag.

Volg Vlietkinderen

De zichtbaarheid van Vlietkinderen op social media wordt in samenwerking met verschillende medewerkers van The Dare Company verzorgd. Speciale acties worden uitgedacht en de doelgroep wordt bereikt door het targetten op postcodegebied op Facebook.

Overzicht