Max Havelaar Kindcentrum

Zorg voor de allerkleinsten tot kinderen van 12 jaar - dat is Max Havelaar! Het gastvrije kindcentrum in Delft was toe aan een fris, nieuw design. The Dare Company was uiteraard bereid om dit voor hen te realiseren. Er is een nieuw logo ontworpen met de kleuren blauw en paars als uitgangspunt. De silhouetten geven het logo daarnaast een vriendelijk karakter en vertegenwoordigen Max Havelaar op een passende manier.

huisstijl

Logo & Huisstijl

Voor de huisstijl van Max Havelaar heeft The Dare Company alles uit de kast gehaald met een speciaal handboek. Hierin worden verschillende aspecten van de huisstijl verder toegelicht. Zo worden in de huisstijl van Max Havelaar behalve de kleuren blauw en paars ook groen, roze en oranje gebruikt ter ondersteuning. Een mooie kleurencombinatie, zodat de vrolijkheid van het scherm spat!

rapport

Rapportboekje

Goede prestaties moeten gewaardeerd worden, zeker die van onze kinderen. Het krijgen van je rapport is daar een uitstekende gelegenheid voor. Om deze rapportmomenten extra speciaal te maken voor de kinderen van Max Havelaar hebben de designers van The Dare Company een prachtig rapportmapje ontworpen.

website

Website ontwerp

Hieronder ziet u de vernieuwde website van Max Havelaar Kindcentrum. Deze kon wel een likje verf gebruiken uit de verfpotten. Met een fris tintje en een verbeterde User Experience en User Interface is de website nu gebruiksvriendelijker dan ooit!

computer
mobiel

Belettering

Max Havelaar Kindcentrum is van alle markten thuis en biedt vele services aan. Maar hoe weet je nu waar je moet zijn in het kindcentrum? Dat is niet zo moeilijk meer nu The Dare Company ook de belettering voor Max Havelaar mocht realiseren. Door de duidelijke en goed zichtbare borden weet elk kind gemakkelijk zijn of haar plekje te vinden.

De officiële opening van het Max Havelaar Kindcentrum

Wij zijn tros dat wij door middel van het ontwerpen van de nieuwe identitieit van het kindercentrum Max Havelaar kunnen bijdragen aan deze nieuwe vorm van kinderontwikkeling. Tijdens een spetterend optreden van MadSience met afvurende raketten werd door de wethouder het nieuwe logo onthuld. 

opening