The Dare Company
loves BABOR

Franchise marketing is een van onze expertises. Als specialist in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops en het bedenken van creatieve online marketing campagnes, levert The Dare Company franchise marketing diensten aan BABOR partners in de Benelux. Wij doen dit, net als de schoonheidsspecialisten van de BABOR Instituten, met zorg en oog voor detail.

Voor BABOR voeren wij diverse marketingdiensten uit, waaronder de ontwikkeling van hun websites en webshops, het opzetten van online marketing campagnes (SEA en Social Media) en bieden wij ondersteuning bij het ontwikkelen van content voor social media. Door onze nauwe samenwerking hebben wij een dienstverlening ontwikkeld die naadloos aansluit bij de BABOR Instituten. Voor BABOR hebben wij een servicesysteem ontworpen en ontwikkeld, waarmee de franchise ondernemingen gemakkelijk een aanvraag kunnen indienen voor specifieke marketingdiensten.

Over BABOR

Sinds 1956 is BABOR een pionier op het gebied van de meest effectieve professionele huidverzorging. De huidverzorgingslijn van BABOR wordt gemaakt in Duitsland, en is een wetenschappelijke instantie voor innovatieve huidverzorging en voor het behoud van de schoonheid. Wereldwijd staan zij voor de excellentie in product- en behandelingsresultaten. BABOR creëert duurzame en resource besparende producten met het grootste respect voor het milieu. Voor het beschermen van het milieu heeft BABOR het Sustainability Initiative opgezet. De focus hierbij ligt op de ‘groene productie’ en het team houdt zich bezig met duurzaamheid, onderzoek naar processen en de ontwikkeling naar een nog duurzamer vervaardigingsproces.

Onze marketingdiensten

De BABOR instituten kunnen bij The Dare Company diverse marketingdiensten afnemen. Middels het servicesysteem kan er een bestelling geplaatst worden en kan dit snel en efficiënt uitgevoerd worden. Onderstaand de diverse marketingdiensten die bij ons afgenomen worden:

computer
google
phone
franchise-marketing
papier
video

Verschillende expertises

De schoonheidsinstituten van Babor zijn op de hoogte van de kracht van online vindbaarheid en een gebruiksvriendelijke website of webshop. Met één klik op de knop willen zij gevonden kunnen worden door (potentiële) bezoekers om een afspraak in te plannen of contact op te nemen voor advies van de Babor schoonheidsspecialisten. Wanneer de toekomstige klant in de buurt van een franchiseonderneming van het instituut een zoekopdracht uitvoert naar schoonheidsspecialisten in de buurt, is het van belang dat zij bovenaan de zoekresultaten staan. Het zelfontwikkelde Dare BABOR servicesysteem biedt de BABOR instituten de mogelijkheid om snel diverse franchise marketing campagnes in de stijl van BABOR te bestellen. Of het nu gaat om gevonden te worden in Google of een social media campagne, wij zorgen voor scherp geprijsde online marketing campagnes in de juiste huisstijl!

Ook op zoek naar een franchise marketing partner?

Bent u benieuwd of een franchise marketing samenwerking voor uw franchiseonderneming interessant is? Of wilt u meer informatie over hoe een franchise marketing samenwerking eruit zou kunnen zien? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een bakje koffie of een kop thee.

Contact