Design Object

Design Object is een platform waar de designers hun creaties op kwijt kunnen en tegen een zeer schappelijke prijs op alumium, canvas of plexiglas gedrukt kunnen worden voor de gelukkige koper! Hier was natuurlijk een mooie website voor nodig, die we met plezier ontworpen en in elkaar gezet hebben. Neem eens een kijkje op de website om te kijken welke creaties er te vinden zijn! Ook wij hebben een aantal mooie pop art illustraties en watercolor cities aan de muur hangen op het Dare hoofdkwartier.

De website

Voor de ontwerpen moest een strakke webshop komen waarin alle categorieën en collecties goed tot hun recht komen. Een webshop maken doen we gelukkig graag bij The Dare Company. We hebben de designs in categorieën als Dieren, Merken, Muziek en Mensen opgedeeld maar ook in collecties. De collecties zijn bijvoorbeeld Naked Nature, Zodiac Signs of Pop Art. Zo kunnen mensen op verschillende manieren zoeken naar wat ze mooi vinden. De productpagina's zijn ingevuld met informatie over de werken om de webshop wat meer inhoud te geven. Nog een interessante toevoeging van Design Object: de mogelijkheid om een pand te laten illustreren, of echte Pop Art werken te maken van jezelf, een kennis of een huisdier. Dit kun je op de Pop Art Illustratie pagina bekijken. Voor de kunstwerken hebben we ook speciale mock-ups gemaakt. Hierdoor kunnen geïnteresseerde kopers alvast zien hoe het ontwerp eruit zu zien als het in een huis zou hangen.

Designs

Bekijk hieronder wat designs die we van de website van Design Object hebben geplukt. Ga vooral even snuffelen in de webshop om te kijken of er wat tussenzit voor in je huis of op kantoor!