Scheepvaart & Transport Marketing

Al jaren is de Rotterdamse haven de grootste haven van Europa. Er komen jaarlijks ongeveer 30.000 zeeschepen en 105.000 binnenvaartschepen binnen in de haven van Rotterdam. Rotterdam is hiermee een ware handelshaven als poort naar Europa. Er is in de afgelopen jaren veel veranderd in de transport- scheepvaartbranche. De concurrentie is groter dan ooit door de toenemende globalisering. Steeds meer internationale bedrijven betreden de Nederlandse markt waardoor onderscheidend vermogen steeds belangrijker is geworden. Om je als merk sterk te positioneren is het van groot belang om met een sterke corporate identity te werken aan een positieve merkbeleving. Hierbij dient rekening te worden gehouden met de eventuele internationale setting waarin het merk zich bevindt.

Onze toegevoegde waarde 

Om onze klanten positief te onderscheiden van de concurrenten werken we vanuit de visie dat we met onze creativiteit een passende branding kunnen realiseren.  Voor verschillende klanten in deze sector hebben we de corporate identity vastgesteld en sluiten deze altijd goed aan bij de marketing- en communicatiemiddelen. Ook begrijpt The Dare Company de 'why-factor' in het koopgedrag van hun klanten.

We bieden samen met onze andere units een brede range van diensten aan. Dit ontzorgt de klant en geeft hen de mogelijkheid om alle diensten bij één marketing- en communicatiebureau af te nemen. Denk hierbij aan de bouw en het onderhoud van een website die zowel op mobiele telefoon als desktop goed functioneert. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat de website in meerdere taalversies beschikbaar is en in verschillende landen vindbaar is (SEO/SEA).

Wij hebben uitstekende kennis van de Engelse taal. Dit komt goed van pas in een internationale setting. Ook werken we met een intern team zodat we flexibel zijn, snel kunnen schakelen en er geen extra mark-up op de tarieven komt omdat er uitbesteed moet worden. 

Wij begrijpen dat transport- en scheepvaartbedrijven graag hun klanten op de hoogte houden van ontwikkelingen. Daarom hebben wij inmiddels veel ervaring met het opzetten van nieuwsbrieven. Wij personaliseren de e-mailtemplate helemaal in de huisstijl van de organisatie. Sterke content die via de optimale weg jouw klanten bereikt, dat is onze missie!

Een greep uit ons klantenbestand:

interchem

csi

rederij van hulst

post & co

Onze ervaring met scheepvaart en transport marketing

Wij hebben door de jaren heen een mooi klantenbestand opgebouwd met organisaties die werkzaam zijn in deze branches, zoals MOL Europe, Cargo Shipping International en Post & Co. Door te werken voor deze mooie klanten hebben we veel ervaring opgebouwd met scheepvaart en transport marketing.

Samen met jouw organisatie denken we mee met het optimaal inzetten van communicatie en marketing in de transport en scheepvaart. Zo stellen we graag een strategie op en werken deze aan de hand van specifieke acties voor je uit. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in branding,webdevelopment,contentmarketing en zoekmachinemarketing (SEO/SEA).