Jouw concept in een handige app

The Dare Company bouwt een website altijd met een responsive en adaptive design. Dit betekent dat deze dus ook goed te bekijken is op mobiel en tablet. Maar wat als je wil dat men ook offline jouw website kan bekijken en deze met een druk op de knop kan openen? Of wil je juist meer weten over de gebruikers van jouw tool? Dan is het een goed idee om een app te laten maken door onze ontwikkelaars! Zij hebben ervaring met zowel native apps als webapps.

App ontwikkeling

De eerste stap om een app te maken is om samen te bespreken en uit te werken welke ideeën jij hebt. Wij denken samen met jou mee over de gewenste functionaliteit, de structuur en de systematiek van de app. Met mock-ups, flowcharts en wireframes nemen we je mee in het creëren van het design en de werking van de app. Heb je nieuwe extra ideëen of aanpassingen? We werken graag samen tot een optimaal product. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we aan de slag met het daadwerkelijk ontwikkelen van de app. Wij kunnen dit zowel voor de Android als de IOS omgeving realiseren.

Interesse in een app?

Bij The Dare Company kun je terecht voor de nieuwste ideeën en innovatieve designs. Onze ontwikkelaars zijn ervaren in het realiseren van de mooiste functionaliteiten. Wellicht vinden we samen het ei van Columbus voor jouw businessmodel! Meer weten? Neem contact op voor meer informatie.

app development

App laten maken | The Dare Company

Voorbeelden van apps door The Dare Company

In de loop der jaren hebben we al heel wat verschillende soorten apps mogen realiseren bij The Dare Company. Ook al merken we dat iedere app weer compleet uniek en we iedere klant heel specifiek geholpen hebben, hebben we toch wat categorieën op een rijtje gezet:

Intranet
Onze developers maken graag een intranet voor jouw organisatie. Intranet is een intern en besloten platform binnen een organisatie. Hierin kunnen bijvoorbeeld roosters worden gemaakt of uren worden bijgehouden.

Facturatie
Facturatie kan een boel werk zijn met alle zaken die eromheen geregeld en gecategoriseerd worden. Met een op maat gemaakte app voor jouw organisatie gaat dit voortaan van een leien dakje!

Progressive Web Apps
Progressive Web Apps (PWA) zijn apps die niet uit een app store worden gehaald, maar over het algemeen aangeboden worden aan de gebruikers van een website. Door dit PWA aanbod te accepteren wordt er een applicatie geïnstalleerd waarmee de gebruiker dus meteen het icoontje en de gewenste feature(s) op het bureaublad heeft staan. Wel zo handig!