Gratis website check

ZoekVraag, de woning-matcher!

The Dare Company heeft de nieuwe website gemaakt voor ZoekVraag.nl. ZoekVraag.nl is een online match-tool waarmee je gemakkelijk je droom koophuis kan selecteren en bezichtigen. Ben jij ook zoveel tijd kwijt aan het zoeken naar jouw droomwoning? Met ZoekVraag laat je de online tool je ideale woning zoeken. Het is heel eenvoudig! De ZoekVraag-tool bied je de mogelijkheid om sneller, beter en leuker je gewenste woning te vinden. Match je met een woning, dan ontvang je hier bericht over in je mailbox! De match wordt gebaseerd op jouw wensen en eisen.

Het Logo

The Dare Company heeft voor de nieuwe website een logo ontworpen. Hieraan is gelijk zichtbaar waar online huizen-zoektool voor is, namelijk: huizen. Herkenbaar met frisse en positieve kleuren. Duidelijk logo, waar de naam goed leesbaar is.

De Website

Voor de website heeft The Dare Company het design voor zowel de website als de app gemaakt. ZoekVraag.nl is dus een web-app; een website die zich als app kan gedragen. Je kunt de app ook downloaden in de App Store. Het onlinemarketingteam is ook druk bezig geweest met het SEO-optimaliseren van de website. Zo is er een kennisbank toegevoegd met uiteenlopende blogs over huizen kopen in Rotterdam, de overspanne huizenmarkt en hoe moet je als student een kamer huren?

Het Design

In het websitedesign wordt er veel gebruik gemaakt van de primaire kleuren uit het logo. De website is overzichtelijk, clean met niet te veel poes-pas. De aandacht van de gebruiker moet gaan naar de inlogfunctie, voornamelijk voor de woningzoekenden (maar ook van de makelaars). De website genereert mogelijk matches. Als de gebruiker zijn matches ontvangt, moet de belangrijke informatie gelijk zichtbaar zijn, inclusief het matchpercentage. Daarbij moet de pagina zo ingericht zijn dat er goed wordt gesorteerd op match, goedgekeurd of afgekeurd.

Wilt u ook een WebApp?

Wilt u ook een WebApp? Of bent u benieuwd wat The Dare Company voor u kan betekenen? Wij hebben verschillende specialisten in huis die u graag helpen bij uiteenlopende vraagstukken. Neem nu contact met ons op!