ZoekVraag, de woning-matcher!

The Dare Company heeft de nieuwe website gemaakt voor ZoekVraag.nl. ZoekVraag.nl is een online match-tool waarmee je gemakkelijk je droom koophuis kan selecteren en bezichtigen. Ben jij ook zoveel tijd kwijt aan het zoeken naar jouw droomwoning? Met ZoekVraag laat je de online tool je ideale woning zoeken. Het is heel eenvoudig! De ZoekVraag-tool biedt je de mogelijkheid om sneller, beter en leuker je gewenste woning te vinden. Match je met een woning, dan ontvang je hier bericht over in je mailbox! De match wordt gebaseerd op jouw wensen en eisen.

Het logo

The Dare Company heeft voor de nieuwe website een logo ontworpen. Hieraan is gelijk zichtbaar waar de online huizen-zoektool voor is, namelijk: huizen. Herkenbaar met frisse en positieve kleuren! Een duidelijk logo, waarin de naam goed leesbaar is.

De website

The Dare Company het design voor zowel de website als voor de app gemaakt. ZoekVraag.nl is dus een web-app; een website die zich als app kan gedragen. Je kunt de app ook downloaden in de App Store. Het online marketingteam is ook druk bezig geweest met het SEO-optimaliseren van de website. Zo is er een kennisbank toegevoegd met uiteenlopende blogs over huizen kopen in Rotterdam, de overspannen huizenmarkt en hoe je als student een kamer moet huren.

Het design

In het website design wordt veel gebruikgemaakt van de primaire kleuren uit het logo. De website is overzichtelijk, clean met niet te veel poespas. De aandacht van de gebruiker moet gaan naar de inlogfunctie, voornamelijk voor de woningzoekenden (maar ook van de makelaars). De website genereert mogelijk matches. Als de gebruiker zijn matches ontvangt moet de belangrijke informatie gelijk zichtbaar zijn, inclusief het matchpercentage. Daarbij moet de pagina zo ingericht zijn dat er goed wordt gesorteerd op match; goedgekeurd of afgekeurd.

Animatie

Om het concept van ZoekVraag.nl beter uit te leggen, hebben wij een animatie gemaakt. Zo is het voor de gebruiker direct duidelijk hoe de web-app werkt.

Social media

Voor ZoekVraag.nl hebben wij de social media mogen invullen en vormgeven. Hierbij hebben wij ook een complete social media style guide gemaakt.

Wil je ook een web-app?

Of ben je benieuwd wat The Dare Company verder voor je kan betekenen? Wij hebben verschillende specialisten in huis die je graag helpen bij uiteenlopende vraagstukken. Neem nu contact met ons op!

 Neem contact op