Free website check

Fotografie

Op zoek naar een professionele fotograaf die foto’s voor of van jouw bedrijf of organisatie kan maken? Gespecialiseerde fotografen en een eigen fotostudio - wij hebben alles in huis wat nodig is voor het maken van professionele bedrijfsfoto’s, productfoto’s of foto’s voor je online kanalen bijvoorbeeld voor op je website of op social media. The Dare Company heeft naast fotografen ook designers/vormgevers in huis om de perfecte foto op maat af te leveren! 

Waarom website fotografie?

Website afbeeldingen zijn belangrijker dan ooit. Goede kwaliteitsfoto’s zijn een krachtige tool om het verhaal achter je bedrijf te vertellen. Wat is het doel, welke diensten biedt je aan maar vooral; wat wil je uitstralen? Foto’s trekken als eerste de aandacht en bepalen de sfeer op een website. Een professionele indruk achterlaten met de juiste foto’s is dus essentieel voor het creëren van het gewenste imago. 

Stockfoto’s VS eigen content?

Foto’s dragen ook bij aan het behalen van extra conversies. De consument beslist in enkele seconden of hij of zij gebruik wil maken van de aangeboden dienst, of het kopen van een product. Het gebruik van stockfoto’s op websites of social media keurt de consument af. Er zijn een aantal nadelen. Een groot deel van de stockfoto’s zijn niet origineel. Als bedrijf wil je uniek zijn en dus ook in de foto’s voor je bedrijf. Je wilt natuurlijk niet dat jouw foto’s ook op andere sites te vinden zijn en al helemaal niet op de websites van je concurrenten. Veel bedrijven geven daarom liever de voorkeur aan eigen foto’s. Bedrijfsfotografie is dus erg belangrijk!

Ook kun je op lange termijn profiteren van je eigen foto’s/content. Door al deze beelden gestructureerd op te slaan in een eigen beeldbank heb je ze altijd bij de hand. Met al je eigen content ben je niet meer afhankelijk van stock foto partijen en houd je het overzicht. Meer hulp en tips bij het creëren van je eigen beeldbank? Neem gerust contact met ons op!

Verschillende soorten fotografie en onze specialiteiten

Bij The Dare Company beschikken wij over professionele fotografen, vormgevers en een uitgebreide in-huis studio. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in verschillende soorten fotografie. Laat je hier inspireren!

Social media fotografie ook bekend als content fotografie:

Op social media zijn foto’s veruit de meest populaire berichten. Naast een professionele indruk bij de klant leidt eigen content ook tot meer interactie met je publiek. Om jouw socialmediapagina tot leven te brengen kun je denken aan behind-the-scene-foto’s, sfeerfoto’s, foto’s van medewerkers en producten/diensten. Een goede social mediastrategie is hier dus erg afhankelijk van. Klaar voor de volgende stap? Onze social media fotograaf helpt je graag! Hulp nodig bij een social media strategie? Lees hier verder.

Zakelijke portretfoto’s:

Geef je LinkedIn of website een upgrade met portretten van je team of jezelf. Een goede professionele profielfoto geeft een vertrouwelijk gevoel bij klanten en valt op! Dit kan een mooie bijdrage leveren aan de marketing. Reden genoeg om te kiezen voor zakelijke portretfotografie! Op zoek naar een zakelijk portretfotograaf in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op.

Productfotografie:

Onze specialisten zijn van alle markten thuis, of het nu gaat om het fotograferen van oorbellen of elektronica. Bij productfotografie gaat het om de details. De scherpte, de kleuren en de nabewerking zijn erg van belang. Maar ook de USP’s (unique selling points) moeten duidelijk naar voren komen. Deze factoren zijn essentieel om je klant te triggeren!

Branding fotografie:

Als bedrijf je onderscheiden door middel van fotografie doe je samen met onze branding specialist. Deze foto’s kunnen het verschil maken voor jou als bedrijf. Aan wat voor foto’s kun je dan denken? Naast portretfoto’s kan dat ook website en lifestyle fotografie zijn. Misschien wil je wel een stukje van je persoonlijk leven laten zien om je passie te vertellen, of misschien wel foto’s voor een blog. Alles is mogelijk! Andere wensen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst beginnen we met een intakegesprek. Er zijn veel zaken die van belang zijn om tot het perfecte eindresultaat te komen. Denk aan de huisstijl, doelgroep, locaties en natuurlijk het doel van de foto. Onze fotografen denken hier graag met je mee. Vervolgens maken wij met al deze informatie een offerte, elke punt wordt hier duidelijk beschreven. Een offerte is altijd geheel vrijblijvend. Tijdens de productie en de voorbereidingen kunnen wij in overleg alles uit handen nemen. Na de fotoshoot zullen alle foto’s op maat bewerkt worden. Mochten er nog extra specifieke design wensen zijn dan hebben wij ook designers in huis. Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Van evenement fotografie tot aan een social media fotoshoot, onze fotografen zijn gespecialiseerd en van alle markten thuis! Alvast een kijkje nemen bij onze fotografie opdrachten? Bezoek dan onze portfolio!

Fotograaf gezocht?

Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.