De eerste helft van 2020 zit er alweer op en we kunnen nu al zeggen dat dit het meest memorabele jaar van deze eeuw is. Niemand in Nederland had in januari bedacht dat het coronavirus zo’n grote impact op ons leven zou hebben. Drie maanden later zag de wereld er toch ineens een stuk anders uit. Scholen gingen dicht, teamsport ging aan banden, de horeca moest de deuren sluiten en bovenal werden we ineens geconfronteerd met een leven op 1,5 meter afstand van elkaar. Voor ondernemers vergde het een improvisatiegehalte waar je u tegen zegt. Hoewel we elkaar door het thuiswerken wel gemist hebben, zorgt juist dat improvisatiegehalte ervoor dat we bij The Dare Company toch positief terugblikken op het afgelopen half jaar.

Nieuwe concepten

Ondernemers werden gedwongen om uit hun comfortzone te treden waardoor een groot aantal nieuwe concepten gelanceerd is. Zo hebben bijvoorbeeld horecagelegenheden besloten hun gerechten bij de gasten thuis te bezorgen. Evenementenorganisatoren zorgen toch voor het ultieme evenementen gevoel door Event@Home-boxen aan te bieden, in combinatie met een livestream. Sportscholen bieden hun leden Instagram-livestreams, zodat ze thuis hun workout kunnen doen, en escaperooms ontwikkelen eigen puzzels en spellen om thuis te spelen. Het is maar een kleine greep uit de innovatieve ideeën die de laatste maanden de kop op staken. Aan ons is het de taak om onze klanten te ondersteunen bij het inslaan van hun nieuwe weg. Dat is waar we goed in zijn en daar helpen we jou ook graag mee. Twijfel dus zeker niet om hier met ons over te sparren.

terugblikken

Onze projecten

De wilde plannen van ondernemend Nederland vragen namelijk om de nodige aanpassingen op het gebied van (online) marketing, webdevelopment en design. Laten wij die kennis en expertise nu net in huis hebben! Zo hielpen wij bijvoorbeeld al bij het ontwikkelen van de webshop van Shiki Sushi & Lounge, zodat zij binnen no-time over konden stappen op het bezorgen van hun overheerlijke gerechten. Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van online marketingcampagnes om de Event@Home-box van Advance Events onder de aandacht te brengen bij bedrijven. Vanzelfsprekend liepen onze andere projecten gewoon door. Zo zijn de laatste maanden de websites van onder andere Hoebink en Basro gelanceerd en wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwe websites van onder andere Vlietkinderen en New People's Business. Voor Brouwers Consultancy en Hoebink hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld en ook voor de Smoothieclub zit deze in de pijplijn. 

Wij helpen jou graag!

Nu vanaf 1 juli de meeste beperkingen worden opgeheven, zijn we blij dat we bij The Dare Company weer met een aantal mensen op kantoor kunnen werken. Alle handjes zijn nodig om ook de komende maanden bedrijven met onze kennis en expertise te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun nieuwe projecten en concepten. Ben je benieuwd wat The Dare Company voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op of bekijk onze website!

Contact