Onze expertises

Ons team met veel verschillende disciplines en ervaringen heeft het voordeel dat wij elkaar aanvullen, voeden en inspireren tot meer ontwikkeling. Wij selecteren op talent aan de poort. Talent, passie en ambitie om in hoog tempo nog meer kennis te vergaren. Dit is nodig om in deze snel ontwikkelende MarCom-wereld on top of the game te blijven. Met deze insteek hebben wij binnen The Dare Company een aantal expertises ontwikkeld die elkaar perfect aanvullen. De integrale aanpak is dan ook volledig verzekerd. Hieronder staan onze expertises gegroepeerd en kort samengevat. Klik op de icoontjes voor specifiekere informatie over onze expertises per gebied en wat dit voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen.

Concept, Design en branding

Conceptontwikkeling is voor ons de start van een integrale corporate brandingstrategie. Welke doelgroep wil je triggeren met jouw merk? Hoe dient de identiteit van de organisatie eruit te zien? Welk archetype past hierbij? Wat worden de kernwaardes van het merk? Vervolgens werken we dit allemaal uit. Het resultaat mag er zijn. Een uniforme doorvoering van de identiteit van het merk op elk vlak. Van website tot flyer en advertentie, het webdesign, de vormgeving en marketing sluiten naadloos op elkaar aan. Alles in dienst van meer succes voor onze klanten.

Online marketing

The Dare Company voelt een diepe passie voor online marketing. De constante ontwikkelingen geven heel veel nieuwe mogelijkheden en wij maken daar graag gebruik van. Zo kunnen we klantgroepen steeds scherper targeten via zoekmachines, social media of retargeting. We leveren advies voor zoekmachinemarketing en social marketing. Dit doen we met behulp van online analyses die zich richten op de gewenste conversies. Welke route legt de klant bijvoorbeeld af naar een succesvolle order? Waar haakt de klant af tijdens de customer journey? Wij volgen al deze ontwikkelingen op de voet en kunnen zo garanderen dat we het marketingbudget zo efficiënt mogelijk besteden.

SEO

SEA

Webdesign en webdevelopment

Door onze integrale aanpak gaan webdesign en webdevelopment hand in hand met contentcreatie en corporate branding. Steeds vaker vragen klanten ons om een nieuwe website met koppelingen naar backoffice systemen. Deze moet aansluiten bij de huisstijl en voorzien worden van de nodige content ten behoeve van SEO. Waar vroeger de IT-ontwikkeling nog een volstrekt andere sport betrof dan webdesign, is dat tegenwoordig naadloos geïntegreerd. Ook worden de contentblokken direct meegenomen, deze zijn belangrijk voor de online vindbaarheid. Door de intergrale aanpak lopen deze werkzaamheden naadloos in elkaar over. Steeds vaker werken we ook vanuit de mobile-first gedachte waarbij locatie, tijd en achtergrond een sturende rol spelen in de content. Uiteraard afhankelijk van jouw business.

Liever in het echt even uit laten leggen? Je weet ons te vinden!