Dare loves BABOR: Franchise marketing samenwerking BABOR & The Dare Company

Als specialist in het verzorgen van websites en webshops, én het bedenken van creatieve online marketing campagnes, levert The Dare Company franchise marketing diensten aan BABOR partners in de Benelux. Net als de schoonheidsspecialisten van de BABOR Instituten, doen wij dit met zorg en oog voor detail. De diverse marketingdiensten voor franchise ondernemers betreffen onder andere de ontwikkeling van websites en webshops, het opzetten van online marketing campagnes (SEA en Social Media) en ondersteuning bij de ontwikkeling van content voor social media. Door onze nauwe samenwerking hebben wij een dienstverlening ontwikkeld die naadloos aansluit bij de BABOR Instituten. Middels een zelf ontworpen en ontwikkeld servicesysteem kunnen de franchise ondernemingen gemakkelijk een aanvraag indienen voor specifieke marketingdiensten. Ook op zoek naar een franchise marketing partner die dit voor u uit handen kan nemen? Neem dan contact met ons op voor marketingadvies, speciaal afgestemd op uw bedrijf.

Contact

Over BABOR

Sinds 1956 is BABOR een pionier op het gebied van professionele huidverzorging made in Germany. BABOR is een wetenschappelijke instantie voor innovatieve huidverzorging en voor het behoud van de schoonheid. Wereldwijd staan zij voor de excellentie in product- en behandelingsresultaten.

Wat bieden wij?

Meer klanten

Meer naamsbekendheid

Meer omzet

Uitbreiden van de klantenkring door slimme online marketing gericht op de doelgroep.

Bekend worden in de regio met social media en Google marketing.

Middels een vernieuwde website en online marketing campagnes meer leads en omzet winnen.

Hoe doen wij dit?

De schoonheidsinstituten van Babor zijn op de hoogte van de kracht van online vindbaarheid en een gebruiksvriendelijke website of webshop. Met één klik op de knop willen zij gevonden kunnen worden door (potentiële) bezoekers om een afspraak in te plannen of contact op te nemen voor advies van de Babor schoonheidsspecialisten. Wanneer de toekomstige klant in de buurt van een franchiseonderneming van het instituut een zoekopdracht uitvoert naar schoonheidsspecialisten in de buurt, is het van belang dat zij bovenaan de zoekresultaten staan. Het zelfontwikkelde Dare BABOR servicesysteem biedt de BABOR instituten de mogelijkheid om snel diverse franchise marketing campagnes in de stijl van BABOR te bestellen. Of het nu gaat om gevonden te worden in Google of een social media campagne, wij zorgen voor scherp geprijsde online marketing campagnes in de huisstijl van BABOR. 

Onze expertises

Onze marketingdiensten

De BABOR instituten kunnen bij The Dare Company diverse marketingdiensten afnemen. Middels het servicesysteem kan er een bestelling geplaatst worden en kan dit snel en efficiënt uitgevoerd worden. Onderstaand de diverse marketingdiensten die bij ons afgenomen worden:

Web development

Google optimalisatie

Social Media

Tekst en beeld creatie

Marketing training

franchise-marketing

Video marketing

Ook op zoek naar een franchise marketing partner?

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie over hoe een franchise marketing samenwerking er voor uw bedrijf uit zou kunnen zien? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een bakje koffie.