Gratis website check

Wil je weten wie je website bezoekt?

Leadinfo is dé leadgeneratie software dat bedrijven herkent die op jouw website komen en deze weergeeft via een overzichtelijk dashboard zodat je direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van jouw website.

Wil je weten wie jouw website bezoekt?

The Dare Company is één van de 800+ partners van Leadinfo en heeft hierdoor inzicht in welke bedrijven onze website bezoekt. Over de hele wereld liggen kansen voor het grijpen. De leadgeneratie software geeft meer en betere leads voor ondernemers die meer willen groeien. Leadinfo is opgericht met de mindset van een growth hacker. Ze zijn altijd bezig met het optimaliseren en verbeteren van de software, zodat jij tijd en geld bespaart en meer deals kunt sluiten. Leadinfo weet hoe ze data moeten inzetten om het beste uit B2B websitebezoekers te halen.

Stop met volgen. Begin met leiden.

Marketing, sales of e-commerce managers gebruiken Leadinfo voor economische groei. Leadgeneratie software is een belangrijk onderdeel van de salesfunnel geworden en bij het opzetten van de funnel kan software het verschil maken tussen winnen en verliezen. Wie geeft de meeste leads, met wie kan ik zakendoen en met wie kan ik snel schakelen?

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Wat je allemaal met Leadinfo kan

Bekijk je websitebezoekers op dezelfde manier als je jouw mail bekijkt. Onze mailbox lay-out geeft je een uitgebreid bedrijfsprofiel van elke bezoeker. Geen ingewikkelde statistieken. Dit betekent dat je toegang hebt tot een constante stroom van kansen die je meteen kunt grijpen wanneer ze zich aandienen. Eén klik, geen third-party tools, integratie met meer dan 25 platforms. In een oogwenk beschik je over waardevolle informatie en ken je jouw potentiële klanten door gebruik te maken van je favoriete sales- en marketingplatforms. We geven je niet alleen een overzicht van elke websitebezoeker, met Leadinfo kun je ook de gedetailleerde browse-activiteit van elke lead zien. Dit betekent dat je gebruikers met koopintentie van een kilometer afstand kunt herkennen. Door te kijken naar de totale tijd die op je website wordt doorgebracht, kun je snel zien wie jouw beste leads zijn. Dat betekent dat je weet waar je straks je aandacht op moet richten.

Wil jij ook meer inzicht en informatie over welke potentiele bedrijven interesse hebben in jouw diensten of service? Neem dan contact met ons op.

E-commerce, wat is dat?

Bekijk snel!

Overzicht

Ga terug naar het overzicht

Bekijk overzicht

Videomarketing | Branding door middel van video

Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen, overal waar we kijken komen...

Bekijk snel!