Onze voornemens voor 2020

Wij zijn ontzettend blij dat wij in 2019 hebben mogen samenwerken met verschillende ondernemers en organisaties. Om onze klanten nog eens extra in het zonnetje te zetten hebben wij onze goede voornemens voor jullie opgesteld, gebaseerd op hun interessante diensten. Wij hopen dat wij jullie met deze goede voornemens kunnen inspireren, zodat jullie 2020 net even wat relaxter beginnen!

  • Meer vrije tijd voor jezelf

Als ouder ben je vaak erg druk met kinderen. Daarom is het een goed voornemen om jezelf in 2020 wat extra vrije tijd te gunnen. Breng je kinderen naar de kinderopvang van Vlietkinderen of Tinteltuin, zodat je zelf meer tijd overhoudt voor sport, vrienden of andere vrijetijdsbestedingen. 

Vlietkinderen

  • Afvallen

Na de jaarwisseling stromen de sportscholen weer vol. Maar er zijn meer manieren om af te vallen, zoals bijvoorbeeld een cryosauna. Deze ‘sauna’ verbetert jouw sport performance en is tevens een hulpmiddel bij gewichtsverlies. Cryopower vertelt je hier graag meer over! 

cryopower

  • Je huis opknappen

Hik jij al jaren op tegen het vervangen van de oude badkamer of het opknappen van je huis? Dan is 2020 het jaar om dit op te nemen in jouw goede voornemens. Totaal Onderhoud Nederland helpt jou graag bij al jouw renovatie klussen. Begin jij liever helemaal opnieuw in een nieuw huis? Denk dan ook eens aan de verhuisservice van Euromovers.

  • Genieten met vrienden of familie

We hebben elk jaar weer het goede voornemen om meer tijd vrij te maken voor vrienden of familie. Uit eten in een gezellig restaurantje met familie of vrienden is hier een goed voorbeeld van. Dit kan bij More-Itz of Shiki Sushi en Lounge. Zij bezorgen jou graag een magische avond, waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd. Lekker eten en drinken gegarandeerd! 

more itz

  • Uiterlijke verzorging

The Beauty Club laat jouw huid weer helemaal stralen. Ga jij stralend het nieuwe jaar in? Zeker rond deze koude tijd van het jaar kan jouw huid wellicht wat extra verzorging gebruiken!

Meer weten?

Wij wensen jullie alvast een succesvol 2020. Wil jij in 2020 nog succesvoller worden en meer bereik genereren via Google? Of wil jij meer weten over al deze voornemens? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook als je in contact wilt komen met een van onze klanten om jouw goede voornemens uit te laten komen, helpen wij je graag!