Laat online jouw website testen door

The Dare Company

Een website is het belangrijkste visitekaartje van een organisatie. Daarom is het belangrijk dat jouw website bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen. Om dat te kunnen bereiken moet je website er aantrekkelijk uit zien, vindbaar zijn en goed functioneren. Wil jij jouw website verbeteren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat jouw website testen door The Dare Company!

Voordat wij een website testen, is het belangrijk om te weten welke aspecten de aanvrager van de websitecheck belangrijk vindt. Daarom kun je hieronder een formulier vinden waarin je precies kunt aanvinken wat je wel en niet wilt terugzien in de website analyse. Zo krijg je een uitgebreid, op maat gemaakt advies voor je website. 

Websites kunnen getest worden op:

Uitstraling en design

Gebruiksvriendelijkheid

Techniek

Vindbaarheid/SEO


Websites kunnen getest worden op design, gebruiksvriendelijkheid, techniek en SEO. We kijken bijvoorbeeld naar het webdesign: ziet dat er goed uit en past het bij jouw merknaam? Maar ook technische aspecten zoals de websitesnelheid komen aan de orde. En ook niet geheel onbelangrijk: hoe goed rankt jouw website? Dat, en meer, zoeken wij voor jou uit wanneer wij jouw website testen.

Liever gewoon het hele pretpakket? Dat kan natuurlijk ook! Vink dan bovenaan ‘check mijn website op alles’ aan.

Op welke aspecten wil jij jouw website
laten testen?


Check mijn website op alles
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Techniek
Vindbaarheid

Vragen, opmerkingen of iets anders? Neem contact met ons op!