Gratis website check

Is jouw winkel door de laatste Coronamaatregelen gesloten?

Start dan nu je webshop! Nu steeds meer bedrijven tijdelijk hun deuren moeten sluiten door de corona maatregelen, nemen de kansen voor online verkoop alleen maar toe. Er wordt veel meer online besteld dan voorheen. Want niet alleen het aantal mensen dat online winkelt neemt toe, maar ook het bedrag dat door deze online shoppers wordt besteed is flink gestegen. Overweeg je dus om een webshop te starten, maar is het er nog niet van gekomen? Met Dare to Shop beschik je binnen 24 uur over een makkelijk bestuurbare webshop! 

Wat kunt u als webshop doen om deze tijd optimaal te benutten?

Er is nog geen beter moment geweest om uw eigen webshop te starten dan nu. Succesvolle e-commerce begint altijd bij de juiste technologie. Een overzichtelijk productbeheer, een veilige en gemakkelijke betaalmodule en een fijne shop ervaring voor de consumenten. Dare to Shop maakt het mogelijk dat je snel, voordelig en effectief online zaken kunt doen!

man met een computer

computer met een raket


Voordelen Dare to Shop

  • Binnen 24 uur een webshop
  • Mogelijkheid voor een tijdelijk webshop (3 maanden)
  • Betaalbare oplossing in tijden van crisis 
  • Start direct met online verkoop van je producten 
  • Directe betaalmogelijkheid via iDeal in je webshop
  • Geen technische kennis nodig

computer met een raket

Tarieven 

Normaal gesproken werken we bij Dare to Shop met samengestelde pakketten zodat we onze klanten een oplossing op maat kunnen bieden. In verband met de nieuwste corona maatregelen, waarbij fysieke winkels hun deuren moeten sluiten, hebben we een extra pakket aan Dare to Shop toegevoegd dat op maat gemaakt is voor klanten die getroffen zijn door deze maatregelen. Benieuwd naar welk pakket het beste bij jouw winkel aansluit? Bekijk hier alle tarieven.
Tarieven Dare To Shop

computer met bloemen

Een webshop starten is nog nooit zo makkelijk geweest. Neem direct contact met ons op en start morgen nog met verkopen.
Neem contact op

Winkelstraten leeg, consumenten shoppen online!

Alle hobby’s en sociale aangelegenheden zijn momenteel afgelast. Hierdoor heeft een groot deel van uw klanten dus tijd over. Niet alleen uw eigen klanten hebben tijd over, ook de klanten van uw concurrenten. Een webshop is de ideale manier om uw bestaande en nieuwe klanten te bereiken. Het is dus belangrijk dat u online vindbaar bent. De promotie van uw webshop kunt u op een zeer effectieve manier realiseren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van sociale media. Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw merkbekendheid zal groeien, maar dit zal ook direct effect hebben op de verkopen in uw webshop. Overweegt u om een webshop te starten maar weet u niet goed hoe? Wij helpen u verder.

mensen voor een computer