Gratis website check

Star Management Week

De STAR Management Week is het grootste off-campus business en recruitment evenement van de Benelux. Van 27 oktober t/m 12 november 2021 vindt de 35e editie van de STAR Management Week plaats. Het thema van dit jaar is Shape Your Ambition! Zij bieden weer de mogelijkheid om het studentenleven te verrijken door deel te nemen aan verschillende activiteiten. STAR Management heeft The Dare Company gevraagd verschillende projecten en media uitingen te realiseren. Lees er hieronder alles over!

Logo & Huisstijl

Voor het thema ’Shape your ‘Ambition’ is er een logo ontworpen. Het lettertype hiervoor stond al vast, dit is elk jaar hetzelfde. Voor het woord ’Shape’ zijn letters vormgegeven. Aansluitend op het thema wordt het woord ’Shape’ gevormd. Om dit te visualiseren is dit woord in verschillende staten vorm gegeven. Het begint met dunne afgebroken lijnen, en deze vormen zich steeds meer naar de uiteindelijke vorm van het woord. 

Voor de drie verschillende pilaren Academic, Career en Social zijn er drie opvallende kleuren gekozen die passen bij de pilaren. 

  • Career: licht blauw. Kenmerken: helder, diplomatiek, zakelijk. 
  • Academic: turkoois. Kenmerken: enthousiast, creatief, inspirerend.
  • Social: rood/roze. Kenmerken: energiek, liefdevol. 

Om de huisstijl af te maken hebben we organische, beweeglijke vormen toevoegd, in verschillende lagen.

Campagne

The Dare Company heeft verschillende projecten mogen uitvoeren die bijdragen aan het STAR MANAGEMENT project. Zo hebben we posters, bekers, programma boekjes, roltrapstickers en een promotionele video mogen vormgeven en maken. Ook hebben wij een fotoshoot georganiseerd met de studenten.

 

Bekers

De bekers zijn opgemaakt in de basiskleuren van de huisstijl (donkerblauw) en werden gebruikt voor en tijdens het evenement. Zo stonden ze onder andere bij de SPAR op de campus. 

Posters

The Dare Company mocht de posters opmaken voor het evenement. Een poster heeft de algemene huisstijl en de andere posters hebben de stijl van de pilaren. De posters zijn opvallend door de kleuren en de foto’s van studenten. Het doel was het uitlichten van de datum en vooral interesse wekken bij studenten.

Programmaboekje

Voor het evenement in oktober en november hebben we een programmaboekje gemaakt. Hierin hebben we alle informatie en schema’s zo overzichtelijk mogelijk gepresenteerd, natuurlijk in de huisstijl. Door de verschillende kleuren van de pilaren is het in het boekje meteen duidelijk welk programmaonderdeel bij welke pilaar hoort.

Beurs stands

Wij hebben tevens een beursstand gerealiseerd - aangekleed in het STAR MANAGEMENT thema. De beurstands waren te vinden op twee locaties binnen de campus van de universiteit en zijn gebruikt om de nieuwe studenten te informeren over de evenementen. 

Roltrap stickers

Om studenten te wijzen op het evenement werden er op de campus van Erasmus roltrapstickers geplakt. Als studenten gebruik maakten van de roltrap kwamen ze alledrie de pilaren tegen, met daartussen het algemene logo en meer informatie over het evenement.

Informatieboekje Honorary Discussions

Voor het evenement Honorary Discussions van STAR Management Week 2021 is een informatieboekje gemaakt waarop het programma uitgewerkt staat en waar meer informatie over de sprekers in terug te vinden is. Tijdens het evenement zijn deze uitgereikt aan alle deelnemers van de Honorary Discussions.   

Aftermovie

Bij zes evenementen tijdens de Star Management Week zijn filmopnamens gemaakt. Uiteindelijk hebben deze opnamens geleid tot een gave aftermovie van ruim 3 minuten waarin we terugblikken op de Star Management Week 2021. Het doel was om alle pilaren goed in beeld te brengen om zo de veelzijdigheid van de Star Management Week te benadrukken. Hieronder delen we graag het resultaat van de aftermovie.