Professionele uitstraling door krachtig beeldmateriaal

Video marketing

Video marketing mag vandaag de dag niet ontbreken in je marketingstrategie. Video wordt beschreven als een snelgroeiende en zeer belangrijke tool om je merk te versterken en deze kans moet je niet laten schieten.

Video marketing door The Dare Company

Wij zijn ons sterk bewust dat video marketing belangrijker dan ooit is. Steeds vaker wordt video marketing ingezet als marketingtool voor onder andere websites en social media. Websites krijgen een professionelere uitstraling door het gebruik van krachtig videomateriaal. Als gerenommeerd bedrijf kun je daarom niet achterblijven. Verder is het bewezen dat video boodschappen beter worden ontvangen door gebruikers in vergelijking tot geschreven tekst en afbeeldingen. Heb je de middelen en kennis niet in huis om zelf video marketing uit te voeren? The Dare Company beschikt over videospecialisten die een strategie bepalen en de marketingactiviteiten uitvoeren.

Bedrijfsfilm laten maken

Een creatieve bedrijfsfilm zorgt voor een positief bedrijfsimago. Met de video promoot je namelijk niet enkel het bedrijf. Klanten krijgen een kijkje achter de schermen van de organisatie en hiermee creëer je een krachtige corporate identity. De transparante houding schept vertrouwen naar potentiele klanten. Middels beeld en geluid komt jouw boodschap goed over en creëer je merk beleving. Een testimonial video van een tevreden klant is ideaal om als referentie te gebruiken. Een nieuwe klant neemt per slot van rekening meer aan van een klantenervaring dan een salesverhaal. Ook wordt video steeds vaker ingezet om uitleg te geven over producten, of kan het serviceproces uitstekend worden uitgelegd aan de hand van een video. Al deze typen filmpjes kunnen wij ook voor jou realiseren. We beschikken over alle professionele middelen om de juiste promotie video te produceren. Zo hebben wij een 360-graden camera in huis, die ideaal te gebruiken is met oog op de upcoming trend van virtual reality. Deze gave video’s trekken de aandacht en geven letterlijk het complete beeld weer. Ook hebben we professionele videografen én kunnen we interviews afnemen. Zo kunnen we het gehele proces van script tot aan productie en editing voor jou uitvoeren. Liever een geanimeerde video? Daar lees je hier meer over. 

SEO en videomarketing

Je video moet natuurlijk ook goed gevonden worden in Google of Youtube. Naast video marketing zijn we ook expert op het gebied van Youtube marketing. We hebben SEO-experts in huis die alle kneepjes van het vak kennen en jouw video volgens SEO-richtlijnen weten te optimaliseren. Dit resulteert in een goede organische vindbaarheid van jouw video. Daarnaast beschikken we over social media addicts die ruime ervaring hebben met video advertising. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw video gepromoot wordt en gepubliceerd wordt op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Youtube. Dit zal zorgen voor optimale zichtbaarheid en zul je snel de gewenste resultaten behalen.

Wil je meer gaan doen met video, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? The Dare Company gaat graag voor jou aan de slag! Van videoproductie tot video SEO. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.