Black Friday is Back

Ook bij The Dare Company willen we graag wat kortingen uitdelen op deze jaarlijkse internationale kortingendag. We hebben daarom 10 diensten en producten uitgekozen waar we een flinke korting op geven! De acties zijn tot december geldig, dus aarzel niet om er gebruik van te maken!

captcha korting

Bij The Dare Company installeren we graag een Captcha systeem voor je website, om zo je spamtoevoer flink aan te pakken! We hebben zelfs een alternatief waardoor je bezoekers niet eerst cijfers hoeven over te typen of vakjes met auto's hoeven te selecteren (lees hier meer over onze Captcha).

 

chat op website

Met een chatfunctie op je website heb je veel meer direct contact met potentiële klanten! De meeste mensen zijn namelijkn eerder geneigd een vraag over de chat te sturen dan een heel contactformulier in te vullen. Zo bereik je dus meer klanten en kun je ze ook nog eens veel sneller helpen!

sea campagne met korting

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit betreft de advertenties die boven de zoekresultaten worden geplaatst in Google. Dit zijn dus de eerste websites die je ziet als je iets opzoekt, waardoor ze ontzettend veel bezoekers op kunnen leveren! Geef dit dus eens een kans, dan laten wij zien hoeveel klanten het op kan leveren!

flyers bedrukken korting

We're flying high! Met flyers geef je mensen weer eens iets tastbaars in de hand - en iets te lezen voor de saaie momenten op de dag. Ook als ze enkel aangepakt worden of ergens blijven liggen zijn je logo, je bedrijfsnaam en de huisstijl door meerdere mensen gezien en ingeprint. Pak dus deze korting en laat onze designers de mooiste flyers voor je ontwerpen!

social media korting

Je kunt eigenlijk niet meer om social media heen als organisatie. Dit is waar de meeste mensen elke dag te vinden zijn, dus waar ze ook bereikt moeten worden. Met een abonnement worden er frequent de strakste posts geplaatst door onze social media expert, met afbeeldingen en templates van ons designteam. Uitproberen? Probeer nu een Social Media Abonnement drie maanden lang voor 50% korting!

digitale kerstkaart

Kerstkaarten sturen klinkt wellicht wat ouderwets, maar een kaart in de huisstijl van je organisatie naar al je klanten kan wel heel veel opleveren! Om het wat moderner (en goedkoper in verzendkosten) te maken kun je ervoor kiezen een digitale kerskaart te versturen. Een digitale kerstkaart kun je bovendien laten bewegen en geluid laten maken. Laat onze designers je helpen de ideale kerstkaart vorm te geven!

Linkbuilding pakket

Linkbuilding bepaalt voor 40% hoe hoog je pagina's in zoekmachines vertoond worden! Sterke, relevantie links die met de juiste anchor teksten linken naar de pagina's die je belangrijk vindt zijn cruciaal voor het aantrekken van bezoekers. Gelukkig heeft The Dare Company een uitgebreid netwerk van partners met websites en kunnen wij dus in korte tijd veel betekenen voor de ranking van je website!

seo blog korting

Hoe nuttig de SEA campagnes ook zijn - SEO, ofwel Search Engine Optimization, blijft ook ontzettend belangrijk! Mensen scrollen nog wel eens langs de advertenties en willen de 'echte' resultaten zien. Daarbij kun je door SEA en SEO te combineren SEA effectiever maken en bovendien een nog groter deel van het scherm van de potentiële klant opvullen met jouw pagina's. Een goedgeschreven SEO blog zorgt ervoor dat bezoekers ten eerste op je website komen en te tweede alle informatie krijgen die ze zoeken.

whatsapp stickers laten maken

Met een stickerpakket kun je de communicatie op WhatsApp opleuken met stickers van je organisatie. In de kleuren van je huisstijl uiteraard, en vaak met een luchtig of zelfs grappig tintje. Deze stickers kunnen overgenomen worden door anderen, waardoor er gratis marketing plaats kan gaan vinden!

domeinnaam registratie

Wanneer je de juiste domeinnaam voor je website hebt verzonnen, moet je deze nog laten registreren. Dit kan via deze kortingsactie bij The Dare Company nu een stuk goedkoper!

Ja, ik wil gebruik maken van een black friday aanbieding!